Bruidsboeketten en corsagesBruidsboeketten

Geloof het of niet, lang niet iedereen kiest voor een bruidsboeket van verse bloemen. De zijdebloemen die tegenwoordig beschikbaar zijn, zijn erg realistisch.


Bruidsboeketten

Een bruidsboeket van zijdebloemen zal een aandenken zijn voor vele jaren! Je kunt het zelfs bewaren totdat de volgende generatie gaat trouwen of als bloemstuk bij de doop van het eerste kind. Stel je voor dat jouw kind of kleinkind met hetzelfde boeket naar het altaar loopt!

Bruidsboeketten van zijde zijn bijna niet van echte verse bruidsboeketten te onderscheiden.

Een bruidsboeket van zijdebloemen is gemaakt voor ieder weertype. De bloemen gaan niet hangen door de warmte of vriezen in de kou niet kapot. In plaats van je druk te maken over dit soort problemen, geniet jij van de vele voordelen die zijdebloemen hebben.
Net als jullie liefde zal een zijdebloem nooit verdorren.

Bovendien vereisen zijdebloemen geen onderhoud tijdens de belangrijkste dag van je leven. Ze blijven op jullie 'mooiste dag' de gehele dag mooi en fris.

Ook heb je jaren later nog een mooi bruidsboeket en heb je geen extra kosten om een bruidsboeket van echte bloemen mooi te houden.Bruidsboeket


Veel vrouwen hebben allergieŽn. Genieten van de subtiele geur van verse bloemen is er voor hen niet bij. Voor deze bruiden zijn boeketten van zijdebloemen een uitkomst.

Bij zoín speciale dag hoort een speciaal boeket, die gemaakt wordt naar jou wensen. Je kunt de bruidsboeketten helemaal zelf kiezen op kleur, design, stijl, bloemen en meer.

Op deze pagina heb ik fotoís van een bruidsboeket geplaatst, die ik naar alle wensen van de klant heb gemaakt en die jou een idee kan geven voor een uniek bruidsboeket wat je met liefde en plezier draagt op je trouwdag!


Corsages

Zijde corsages blijven de gehele dag mooi en fris en geven geen vlekken op je mooie kleding.


Corsages

Zijde corsages zijn altijd mooi bijpassend te maken bij het bruidsboeket. Er is ook de mogelijkheid om de corsages in kleine maten te maken voor de kinderen.

Corsages worden meestal met kleine speldjes vastgemaakt. Maar hiervan krijg je kleine gaatjes in je mooie en vaak nieuwe kleding. Tegenwoordig worden er ook vaak magneetjes aan de corsage gemaakt.
De corsage op de foto is ook gemaakt met magneetjes.

Zijde corsages zijn ook een blijvende herinnering aan jullie 'mooiste dag'.


Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u mij altijd vrijblijvend e-mailen.Copyright © 2007 Webmaster Benny  |   Disclaimer